Appartementenjacht en een lieve bezoeker
Door: Jantien
Blijf op de hoogte en volg Jantien
06 Juli 2007 | Nederland, Amsterdam
Wil jullie echt ontzettend bedanken voor de lieve reacties en steun die ik van vele van jullie gekregen heb naar aanleiding van m'n vorige bericht.
Ik voel me inmiddels een stuk beter maar echt zonder schrik leven doe ik nog niet.
M'n lieve kleine broertje is gelukkig een week bij me geweest en dat was, ondanks dat ik gewoon gewerkt heb, een heel rustige week. De vele strandfoto's zijn daar getuige van, want heb nog nooit zo veel op het strand gelegen als afgelopen week.
De weken voordat Wilmer kwam heb ik veel tijd gestoken in het vinden van een appartement. Samen met Monique Brandt heb ik heel wat appartementen gezien maar natuurlijk was er op elk appartement wat aan te merken. Het een was niet beveiligd, bij het ander te weinig privacy en ook de binnenkant moest niet al te uitgewoond zijn. Op een gegeven moment hebben we een makelaar ingeschakeld en toen ging alles heel snel. Ik heb bij twee appartementen gekeken die geheel gerenoveerd zijn en die stonden me allebei heel erg aan. De een lag echter in een slecht wijk dus toen was de keuze om voor de ander te gaan snel gemaakt.
Inmiddels woon ik daar een week en het bevalt prima. Er moeten nog wel wat dingetjes aan gebeuren, maar het is echt leuk ingericht en eigenlijk geheel mijn smaak. Ik heb wat foto's op m'n foto-site gezet om een indruk te geven, maar er zullen er nog wel een paar volgen.
In de tussentijd heb ik ook een groepje hele lieve meiden leren kennen. Met een paar van hen ben ik een paar dagen naar het strand geweest en is Wilmer ook een dagje mee opgetrokken omdat ik moest werken.
Verder is het heel gezellig om met die meiden te eten in plaats van alleen. Al moet ik zeggen dat het uit eten gaan ook een beetje de spuigaten uitloopt, maar af en toe wordt er ook voor de hele groep gekookt en dan heb je voor weinig geld ook een heerlijke maaltijd en een hoop gezelligheid.
Vorige week dinsdag ging ik samen met Karin naar het strand en toen belde Wilmer me dat ie de volgende dag naar me toe zou komen. Het was best een verassing, al had hij het weekend ervoor al aangegeven dat hij bezig was met een ticket. Had niet verwacht dat het zo snel zou gaan en woensdagmiddag kon ik hem in m'n armen sluiten. We konden meteen door naar de Albert Heijn want ik moest afsluiten die avond. Wilmer kon mooi even meehelpen om de vracht te vullen die aan was gekomen met het vliegtuig waar hij in zat.
Ook hij heeft ervaren wat een organisatie erachter alleen al de luchtvracht zit. Verder heeft hij de donderdag en vrijdag lekker meegewerkt in de Albert Heijn. WORP boter en witte wijn gemaakt en geproefd van de Antilliaanse mentaliteit.
Zaterdag was ik vrij en hebben we lekker op het strand gelegen en zondag heeft Wilmer samen met de meiden Annelijn naar het vliegveld gebracht.
Afgelopen maandag was het hier vlaggendag en hebben we het 25(?) jaar bestaan van de Curacaose vlag gevierd. een beetje koninginnedag idee maar dan minder drankvol. Wel een hoop kraampjes waar je eten, drinken en prullaria kunt kopen. Dinsdag lekker weer de hele dag op het strand gelegen en woensdag Wilmer alweer naar huis gebracht.
Gisteravond uit eten geweest vanwege het afscheid van Karin en vanavond uit eten vanwege de verjaardag van Kelly (zusje van Djenna).
Morgen weer werken en zondag weer een heerlijk dagje strand. Dus weer mooie vooruitzichten.
Mam, ik ga proberen regelmatiger wat te schrijven, want zo als je vanmiddag aan de telefoon was. Wil ik je niet meer horen.
Een hele dikke kus van Jantien
07 Juli 2007 - 14:54
Wilmer:
Nou hier heb ik verdomd weinig aan toe te voegen! Het was allemaal harstikke leuk, Jantien weer zien, werken bij AH en in de zon liggen; alhoewel ik erachter ben gekomen dat een iets actieveren vakantie meer aan mij besteed is. Groetjes! -
07 Juli 2007 - 20:59
Demelza:
Hey Jan10!
Blij om te horen dat je nu een veilige plek hebt om te wonen!Je hebt Wilmer meteen aant werk gezet zie ik, zo is het!! Nix geen vakantie! Ik stuur je van de week ff een update-mail met mijn verhalen ;-)
xx Demelz -
08 Juli 2007 - 13:58
René:
Hej Jantien,
Logisch dat je het druk hebt en ik verwacht die ellendelange mails echt niet terug... gelukkig heb ik geduld;) haha. Hier is de zon weer eens gaan schijnen dus meteen maar van genieten! Goed te horen dat het wat relaxter met je gaat! Het gaat je goed, lekker genieten en succes!! -
09 Juli 2007 - 15:37
Laura:
Klinkt weer allemaal goed jantien! Hopen dat je daar nu lekker kunt blijven en weer een beetje veilig kunt voelen. Maar het klinkt wel alssof je weer geniet. Gelukkig heb je daar ook genoeg mensen om je heen, lekker hoor! Nou meis, blijf lekker genieten, want hier moet je ook niet zitten deze 'zomer..' Kussie!! -
10 Juli 2007 - 07:32
Nina:
Fijn dat het weer beter met je gaat en ook leuk dat wilmer is geweest en het zo naar z;n zin heeft gehad!
x nina -
12 Juli 2007 - 12:07
Do:
He Jantien,
Wat lekker dat je een goed appartement hebt gevonden. Wilmer zei al dat alles gloednieuw was en dat hij mocht helpen uitpakken. Heb je misschien ook het adres voor me? Dan stuur ik een leuke foto voor in je nieuwe stekkie!! Lachen dat je je broertje meteen aan het werk had gezet! Weet je trouwens al hoe lang je daar blijft? Ik hoor het wel... We zullen je missen dit weekend in Gent!
Kus Mono ;-) -
14 Juli 2007 - 00:17
Joop:
Beste Filmer,
Ik mis je wel! -
21 Juli 2007 - 20:46
Moeder O.l.v. Alwin:
je foto's en het verhaal waren voor ons een compleet beeldverhaal. dank je wel hiervoor! E-mail volgt.