Nog één nachtje slapen..... - Reisverslag uit Limmen, Nederland van Jantien Kaandorp - WaarBenJij.nu Nog één nachtje slapen..... - Reisverslag uit Limmen, Nederland van Jantien Kaandorp - WaarBenJij.nu

Nog één nachtje slapen.....

Door: Jantien

Blijf op de hoogte en volg Jantien

17 November 2009 | Nederland, Limmen

Hallo allemaal,

Bijna is het zover, morgenavond om 18.20 vlieg ik naar London Stansted. Voor de meeste mensen die dit lezen zal het vanavond zijn want ik ben al 44 keer begonnen aan het schrijven van dit stuk en het is ondertussen al bijna 0.00 uur.
Vanuit Londen zal een paar uur later zal de volgende vlucht klaar staan richting Kuala Lumpur. In Kuala Lumpur ga ik een nachtje slapen in een, nog te boeken, hotel. Dus mochten er mensen zijn met tips ;)
Donderdagavond zal ik naar mijn bestemming Gold Coast vliegen. 's Morgens vroeg zal ik daar voet op Australische bodem zetten en dan richting de ontmoetingsplek met nicht Marieke reizen. Wat er verder op het programma staat zal dan verder duidelijk worden.
De globale planning is om vervolgens richting Cairns te reizen en voor het eind van het jaar hebben we met een selecte groep meiden een kamer in een hostel gereserveerd in Sydney dus dat het met Nieuwjaar gezellig gaat worden zit er dik in!
Verder staat Tasmania nog op de planning voor Januari en wil ik rond Februari richting Nieuw-Zealand vliegen, waar ik hoop dat m'n broer Gerbert me zal vergezellen! (dus boeken dat ticket ;)

Ik ben erg benieuwd wat deze reis me voor moois gaat brengen en ik ga jullie daar natuurlijk van op de hoogte houden! Als deze onderneming zo wordt als mijn periode op Curacao dan gaat het een onvergetelijke tijd worden waar ik met veel verschillende gevoelens en mooie herinneringen aan terug denk.

Jullie zullen snel van me horen!

Liefs Jantien

• 16 November 2009 - 23:09

Miek:

zo he
    wilde plannen dus
    geniet lekker en pas op jezelf
    x

• 17 November 2009 - 01:04

Mascha:

wat cool! heel veel plezier en goeie ervaringen gewenst!!!

• 17 November 2009 - 01:27

Allerleukste Neef:

kameel, waarom had je niks verteld. Ik ben juist gisteren weer richting Nederland gegaan.Dan had ik nog effe een paar dagen gebleven.

• 17 November 2009 - 07:09

Anette:

Dat betekend dat ik zo nog even persoonlijk afscheid van je kan nemen.
    zie je in de middag!!!

Anette

• 17 November 2009 - 07:57

Roedie:

Hallo Jantien,

ten eerste onzettend jammer dat we elkaar niet meer hebben gezien hier in nederland, hopelijk zie ik je hier ook niet meer. Hopelijk zie ik je volgend jaar in Curacao terug..

Ben onzettend trots op je dat je dit doet, je leeft nu Jantien en je moet nu genieten van de kansen die op je pad komen en dat doe je!!

Denk vaak aan de tijd terug bij Appie de vele verhalen, gebeurtenissen, trieste zaken maar bovenal de humor is mij bij gebleven.

Wens je onzettend veel ervaring toe en geniet van alle kleine momenten die op je pad komen en blijf in contact!

Liefs Ruud!

• 17 November 2009 - 10:51

Anne:

NEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    ga niet weg ik kan je niet missen!!

hahah :D

Kbel je zo even
    Toedelsss xx

• 17 November 2009 - 11:41

Lied:

Jantientje!
    Ik zeg het nog een keertje: Heel veel plezier!! Ik ben stikjaloers op je!!! Doe ze de groeten in sydney van me! Ik ben heel benieuwd!! XXX

• 17 November 2009 - 12:31

Juud :

Jantien!! Wat spannend allemaal!! Ik heb een top hotelletje voor je in Kuala Lumpur, super centraal: Radius International, Changkat Bukit 51a. En een uitzicht!!! Veel plezier, goede reis en geniet!
    xx

• 17 November 2009 - 12:48

Juud:

ja, ik nog een keer..
    het hotel staat in de lonley planet als: Park Inn International. Succes.
    x

• 17 November 2009 - 13:22

Wendy:

Hi Mate!

Nog een paar uurtjes en dan vertrekt je vliegtuig:)!! Echt zo lekker dat je nu al weggaat.
    Ik weet zeker dat het onvergetelijke tijd gaat worden.
    Nog onwijs bedankt voor je reisdagboek, erg blij mee.

Xx

• 17 November 2009 - 16:51

Stefanie:

Heej Jantien!
    Bij deze wil ik je nog even heeeel veeel plezier wensen!! Geniet van je reis en ik lees met je mee! ;)
    Liefs, Steef.

• 17 November 2009 - 17:36

Grote Broer:

Nou, net Jantien uitgezwaaid op Schiphol... Tranen in mijn ogen :) Wat heb ik toch een stoere kleine zus... Heel veel plezier!!!!

• 17 November 2009 - 19:57

Nina:

Hee gouden duo mattie!:D

Nogmaals heeeel veeeel plezier!!!
    Neem wel je rust, want als je terug bent moet je wel als een beest mee knallen op die platte kar!!!

Geniet ervan wijfie;)
    X Nina

• 17 November 2009 - 20:17

Charlotte:

Heeeeeeel veeeeeeeeeeel plezier en geniet ervan. Kijk uit naar je verhalen/ foto's!

Kus Charlotte

• 18 November 2009 - 10:11

Joyce:

Goed zo!!! Jij bent alvast op stap ik nog 2 weken. Tot halverwege!!!
    Gr Joyce

• 18 November 2009 - 17:47

Kris:

Jantien,

nog even en je zet voet op down under. Wat onwerkelijk nog allemaal, voor jou al werkelijkheid inmiddels. Ga alvast heerlijk genieten daar en tot gauw,

Kuss

• 21 November 2009 - 09:31

Tienie En Alwin:

Lieve Jantien,je eerste mail gelezen en we zien daarin dat je er veel zin in hebt. We blijven zo betrokken bij je door regelmatig je verslagen te lezen. Het zal ons het gevoel geven dat we een klein beetje meereizen. Met ons gaat het heel goed en we genieten volop van zon, wandelen en cultuur. Kus van ons en geniet.